søndag 17. oktober 2010

San Sebastian Blues

Dette er ett innlegg om boken jeg for tiden leser på skolen. Boken heter San Sebastian Blues og er skrevet av Ingvar Ambjørnsen. Siden jeg ikke har lest hele boken skal jeg kun fortelle litt om den delen jeg har lest. Boken handler om suksessforfatteren Alex. Han er en småkriminell med et sterkt ønske om å kunne leve bohemlivet fullt ut. Boken omhandler forholdet hans til barndomsvennen Vidar, som har rukket og bli narkogangster. Dit hvor jeg har kommet har Vidar drept kronprinsen i et narkokartell, og forsvunnet sporløst. Alex skal så prøve å finne ham.

Min mening om boken er at det er en spennende og god bok, som jeg til nå liker veldig godt. Boken kan nok være litt ''barsk'' siden det ikke spares på detaljene om kvinner, alkohol og narkotika, og mye av boken foregår på utallige bar og resturantbesøk. Boken er en spenningsroman som fanger deg og får deg til å ville lese videre.   

1 kommentar:

  1. Det er bra at du liker boka! Husk å nevne forfatteren også. Du kan også godt bruke pekere. Hvilken funksjon har de barske skildringene i teksten, synes du?

    SvarSlett